Mogelijkheden laptop huren

Samenvatting Artikel

Ben je zakelijk op zoek naar een laptop omdat je huidige laptop of computer gerepareerd wordt? Of heb je simpelweg een nieuwe laptop nodig en wil je er liever geen kopen? Het huren van een laptop is dan een geschikte keuze. Je hoeft de laptop niet af te schrijven en ook niet te verwerken in de balans. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden van het zakelijk huren van een laptop en een aantal voordelen.

Laptop huren: mogelijkheden

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het huren van een laptop. Zo kan je een laptop huren zo lang als je die nodig hebt. Ook zijn er verschillende varianten laptops mogelijk en is dit sterk afhankelijk van wat je er mee doet. Voor de simpele taken en het draaien van Microsoft Office heb je bijvoorbeeld niet een hele krachtige laptop met bijvoorbeeld i7 processor nodig maar voldoet een i5 of i3 processor ook. Als je gebruik gaat maken van videobewerkingssoftware of andere zware programma’s, dan is het wel aan te raden een meer krachtige laptop te huren. Vraag voor de zekerheid even na welke het beste bij jouw werkzaamheden past.

Gebruik je voor werk andere software? Dit is ook geen probleem. De laptops zijn te verkrijgen met Windows 7, Windows 10 of de laatst beschikbare versie van MacOS bij Apple-devices. Daarnaast is het ook mogelijk om een laptop met vooraf geïnstalleerde software voor jouw werk te huren. Genoeg keus voor iedereen dus.

Voordelen van een laptop huren

Zakelijk een laptop huren heeft meerdere voordelen. Als we ze onder elkaar zetten zijn ze als volgt:

  • Zakelijk is het een uitstekende keuze als je te maken hebt met veel kosten. Het huren van een laptop is dan een goede keuze, omdat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen maar kan betalen in delen en kleinere bedragen.
  • Je hebt de mogelijkheid om voor de nieuwste modellen te kiezen. Zoals een MacBook Pro of laptop met i7 processor, waarvan de aanschafprijs vaak erg hoog is.
  • Je bent vaak verzekerd tegen bijvoorbeeld schade en diefstal.
  • Je hoeft de laptops niet af te schrijven en te verwerken in de balans.

Dataveiligheid

Na een tijd gewerkt te hebben op de laptops hoef je niet bang te zijn wat er met je data en opgeslagen werk gebeurt bij inlevering. Aan het einde van de huurperiode wordt de laptop volledig schoongemaakt, zowel fysiek als digitaal. Dit betekent dat je geen zorgen hebt over opgeslagen data, en dat je veilig kunt werken zonder programma’s of gegevens van de vorige huurder. Je bent als het ware de eerste gebruiker.

Al om al is het dus een gunstige keuze om zakelijk een laptop te huren, zowel voor lange of korte termijn. Het is handig voor als je niet in een keer een groot bedrag kwijt wilt zijn bij de aanschaf van meerdere laptops of bij nieuwe modellen. Tot slot is het te gebruiken met alle besturingssystemen en zijn er ook verschillende laptops zodat er altijd een laptop is die aansluit op jouw wensen en behoeften. Binnen een dag kan je al een nieuwe laptop hebben, wie wil dat nou niet?

Recente blog artikelen

Tips voor kantoor decoratie feature image square
Tips voor kantoor decoratie

Heb jij het gevoel dat jouw kantoor gezelligheid en sfeer mist? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Een kantoorinrichting die gezelligheid en sfeer biedt, zorgt voor een huiselijk gevoel.

Lees meer »